Бразилският посланик по туризъм и бивш ММА боец Ренцо Грейси

...
Бразилският посланик по туризъм и бивш ММА боец Ренцо Грейси
Коментари Харесай

От Бразилия към Макрон: Клоун, спиш с дракон!

Бразилският дипломат по туризъм и някогашен ММА войник Ренцо Грейси разгласява видео в Туитър, в което заплаши да удуши Еманюел Макрон, като в същото време обиди брачната половинка му Бриджит поради рецензията на френския президент за това, че Бразилия не се оправя с пожарите в Амазонка.

52-годишният Грейси бе назначен на поста предишния месец от президента на Бразилия Болсонаро. Задачата му да разпространява туристическия бранш в страната се сблъска с компликации през последните седмици, откакто новините за пожарите влязоха в заглавията на международните медии. Посланикът ги назова „ подправени пожари “ и отговори с обиди и закани на най-гласовития критик на Бразилия в битката с пожарите - Еманюел Макрон, съобщи БГНЕС.

„ Единственият огън, който се случва тук, е огънят в бразилските сърца и сърцето на нашия президент, смешник такъв”, обърна се Грейси пред камерата към президента на Франция. „ Ела тук, ще те заловен за пилешката шия. Не можеш да ме заблудиш “, споделя Грейси във видеото си в Туитър. В по-късно изявление пред бразилския информативен бюлетин „ UOL”, Грейси назова критиците на страната си „ тайфа клоуни “ и отново се обърна към Макрон, като добави: „ Разбира се мнозина ще се учудят за какво съм го нарекъл женско пиле, тъй като мъжествеността му е съмнителна, само че не. Срещал съм много по мъжествени гейове от този имбецил. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР