Бразилският национален отбор е сред фаворитите на Световното първенство по

...
Бразилският национален отбор е сред фаворитите на Световното първенство по
Коментари Харесай

Каземиро: Бразилия е фаворит в Катар, но монетата има и друга страна

Бразилският народен тим е измежду любимците на Световното състезание по футбол, само че петкратните международни първенци няма да подценяват никого и почитат всеки противник, съобщи един от капитаните на отбора Каземиро по-малко от месец преди началото на шампионата.

“Ние сме измежду любимците и този факт не може да се отхвърли. Монетата обаче има и друга страна - любимците не постоянно стават първенци ", посочи халфът в изявление за клубния уеб страница на Манчестър Юнайтед.

" Има и други национални тимове, които сега се оправят добре и са измежду претендентите за трофея. Футболът в днешни времена не е подобен, че да има съответен състав, който е над останалите в международен мащаб. ”

" Ние знаем защо отиваме в Катар, само че също по този начин няма да подценим никой и почитаме всеки съперник. Свикнали сме с упованията, защото към Бразилия те постоянно са за трофей, само че също по този начин сме крепко стъпили на земята ”, добави Каземиро.

Почти несъмнено в селекцията на Тите ще попадне и съотборникът му на “Олд Трафорд ” Антони. " Това е доста прелестно прекарване за мен, защото първата ми повиквателна бе тази година. Винаги съм мечтал за това и в този момент изживявам тази фантазия. Надявам се да оставим диря в историята ", съобщи Антони.
 Тите е подготвил неприятна изненада за Коутиньо Тите е подготвил неприятна изненада за Коутиньо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР