Бразилският национал Неймар, който все още държи рекорда за най-скъп

...
Бразилският национал Неймар, който все още държи рекорда за най-скъп
Коментари Харесай

Неймар счупи кантара, удари 100 кг!

Бразилският национал Неймар, който към момента държи върха за най-скъп футболист в историята, а може би скоро и като най-дебел експерт, шашна с визия! 31-годишният състезател, който е контузен от много време, за три месеца замязя на чичак или прохождащ сумист, в сравнение с професионален футболист, получаващ милиони в банковата си сметка.

Роденият в Сао Пауло южноамериканец се появи на рождения ден на друга легенда на бразилския футбол - Ромарио, който през днешния ден навършва 58 години. Наскоро стана ясно, че нападателят ще става още веднъж татко, а името на бъдещата майка е локалният модел Аманда Кимбърли.



Зевзеци заподозряха, че това е и повода да дебелее, с цел да бъде взаимен с половинката си. Близки до футболиста пробваха да скрият бременността на Кимбърли, която е поискала след раждането да има ДНК тест, с цел да е несъмнено бащинството на звездата.

За нападателя на саудитския Ал Хилал това е първа обществена демонстрация от края на ноември, когато скъса предна кръстна връзка и претърпя интервенция.

Заради разнообразни травми Неймар, който на 5 февруари ще отпразнува своя рожден ден, е бил отвън терена общо 424 дни от 2020-та година насам. Сега бразилецът, който постоянно си изкарваше наказване или се правеше на контузен, когато е и рождения ден на сестра му, ще би трябвало да се оправя и с наднормено тегло и да смъкна килограми, в случай че желае още веднъж да стартира да рита на професионално равнище.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР