Бразилският нападател Неймар претърпя операция на коляното в четвъртък в

...
Бразилският нападател Неймар претърпя операция на коляното в четвъртък в
Коментари Харесай

Неймар беше опериран успешно в Бело Оризонте

Бразилският нападател Неймар претърпя интервенция на коляното в четвъртък в болница в град Бело Оризонте в родината си, оповестиха локалните медии. Процедурата е била осъществена от лекаря на националния тим Родриго Ласмар.

Интервенцията на Неймар е лишила четири часа, съгласно уеб страницата Globo Esporte. 31-годишният футболист, който се чака да бъде изписан от болничното заведение в събота, нарани лявото си коляно в първото полувреме при загубата на Бразилия с 0:2 от Уругвай на 17 октомври в дуел от квалификациите за Мондиал 2026 в Съединени американски щати, Мексико и Канада.

Очаква се възобновяване на бразилската звезда да отнеме сред 6 и 12 месеца, като той евентуално ще пропусне идващото издание на Копа Америка, което ще се организира в Съединени американски щати през юни.

Самият Неймар разгласява фотография на двете си деца в Instagram със известието: " Всичко ще се подреди добре! "

Припомняме ви, че по-рано през тази година бразилският голмайстор постави завършек на своя 6-годишен престой в екипа на ПСЖ и мина в отбора на Ал-Хилал в Саудитска Арабия, където преди да се травма изигра 5 мача и означи 1 гол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР