Бразилският нападател Неймар благодари на бившия вече селекционер на Селесао

...
Бразилският нападател Неймар благодари на бившия вече селекционер на Селесао
Коментари Харесай

Неймар: Благодаря, професор Тите

Бразилският нападател Неймар благодари на някогашния към този момент селекционер на Селесао Тите за взаимната им работа в националния тим. 

" Преди да се срещнем персонално, сме играли един против различен доста пъти. Ако би трябвало да бъда почтен, мислех, че си доста скучен! Защото изградихте тим, с който направихте всичко, с цел да ме успехите и даже говорехте неприятни неща за мен. Но ориста си прави смешки, нали? Тя те сложи като треньор, а мен като номер 10. Познавах те като треньор и към този момент знаех, че си доста добър, само че като човек си доста по-добър! Срещна ме и знаеш кой съм. И това е значимото за мен. Пиша, с цел да ти благодаря намерено за всичко: за всички инструкции, а те бяха толкоз доста. Винаги ще бъдеш един от най-хубавите треньори, които в миналото съм имал или ще имам, и постоянно ще те лаская. Имахме страхотни моменти, само че имахме и моменти, които ни нараняваха доста - и този финален миг ще ни боли дълго време. Ти заслужаваше тази купа, ние всички я заслужавахме за всичко, което направихме и за всичко, от което се отказахме, с цел да се опитате да постигнете нашата най-голяма фантазия. Но Бог не искаше това и ние ще издържим. Бог ни е дал всичко! Благодаря ти, професор Тите, за цялото образование! Ако има фраза, която в никакъв случай няма да не помни, тя е " да бъдем душевен мощни " и ще би трябвало да сме доста мощни в този миг. Големи обятия. Благодаря ти ", написа Неймар в обществената си мрежа. 

Бразилия отпадна на четвъртфиналите на Мондиал 2022 след провалянето от тима на Хърватия (1:1, 1:3 след дузпи), а след мача Тите напусна поста старши треньор на националния тим на Бразилия.

View this post on Instagram
A post shared by NJ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР