Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия

...
Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия
Коментари Харесай

Представиха Неймар като футболист на Ал Хилал на специална церемония

Бразилският нападател Неймар беше публично показан като състезател на новия си клуб Ал Хилал в събота със специфична гала на стадион " Крал Фахд " в Саудитска Арабия.

Около 67 хиляди души посрещнаха някогашния състезател на Пари Сен Жермен, който завърши прехвърлянето си по-рано тази седмица.

" Много съм благополучен от този банкет, от това ново предизвикателство. Впечатлен съм. Дойдох в най-големия клуб в тази страна и се надявам да бъда част от историята, да се любуваме и да бъдем щастливи. Ще направя всичко за този клуб ", сподели бразилецът.

Сайтът GloboEsporte.com заяви, че Ал Хилал е популяризирал хиляди плакати с лика на играча, номер 10, с който той ще играе в отбора и фразата " Добре пристигнал ". Дронове също са прожектирали облика на Неймар и номер 10 в небето. Бразилецът обаче няма да играе против Ал Файха по-късно довечера.

Той подписа контракт за два сезона с алтернатива за продължение с още един. Съобщава се, че Пари Сен Жермен е получил 90 милиона евро за прехвърлянето.

Бразилецът мина в ПСЖ от Барселона през 2017-а за рекордната сума от 222 милиона евро. Футболистът обаче по този начин и не съумя да се приспособява в тима, не поддържаше положителни връзки с почитателите, които през май се събраха пред първокласното имение на Неймар, с цел да стачкуват.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР