Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия

...
Бразилският нападател Неймар беше официално представен като играч на новия
Коментари Харесай

Над 65 хил. души приветстваха Неймар в Ал Хилал ВИДЕО

Бразилският нападател Неймар беше публично показан като състезател на новия си клуб Ал Хилал в събота със специфична гала на стадион " Крал Фахд " в Саудитска Арабия.

Около 67 хиляди души посрещнаха някогашния състезател на Пари Сен Жермен, който завърши прехвърлянето си по-рано тази седмица.

" Много съм благополучен от този банкет, от това ново предизвикателство. Впечатлен съм. Дойдох в най-големия клуб в тази страна и се надявам да бъда част от историята, да се любуваме и да бъдем щастливи. Ще направя всичко за този клуб ", сподели бразилецът.

Сайтът GloboEsporte.com заяви, че Ал Хилал е популяризирал хиляди плакати с лика на играча, номер 10, с който той ще играе в отбора и фразата " Добре пристигнал ". Дронове също са прожектирали облика на Неймар и номер 10 в небето. Бразилецът обаче няма да играе против Ал Файха по-късно довечера.

Той подписа контракт за два сезона с алтернатива за продължение с още един. Съобщава се, че Пари Сен Жермен е получил 90 милиона евро за прехвърлянето.

Бразилецът мина в ПСЖ от Барселона през 2017-а за рекордната сума от 222 милиона евро. Футболистът обаче по този начин и не съумя да се приспособява в тима, не поддържаше положителни връзки с почитателите, които през май се събраха пред първокласното имение на Неймар, с цел да стачкуват.

Снимка: AP

Neymar couldn’t believe his eyes????????
— Neymoleque | Fan???????? (@Neymoleque)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР