Бразилският нападател на ПСЖ Неймар се нахвърли с юмруци срещу

...
Бразилският нападател на ПСЖ Неймар се нахвърли с юмруци срещу
Коментари Харесай

Неймар удари фен на Рен след загубата на ПСЖ във финала за Купата на Франция

Бразилският нападател на ПСЖ Неймар се нахвърли с юмруци против почитател на Рен след загубата на парижани във финала за Купата на Франция.

Мачът приключи 2:2 в постоянното време, откакто ПСЖ имаше преднина от два гола до 41-тата минута. Първи означи Дани Алвеш в 11-тата минута, следван от Неймар в 21-вата. Кимпембе върна един гол преди края на първото полувреме, а в 66-тата минута Грение Мексер. Така се стигна до осъществяване да дузпи, които Рен завоюва с 5:6. Това е първи трофей за някогашният тим на Георги Иванов-Гонзо от 1971 година насам.

Срещата обаче ще се запомни с държанието на бразилската суперзвезда Неймар, който не съумя да сдържи нервите си, до момента в който се качваше по стълбите на трибуните с цел да получи своя сребърен орден. На видео се вижда по какъв начин Неймар разменя няколко думи с почитател на Рен, след което го удря по лицето с пестник.

Инцидентът идва единствено няколко дни, откакто УЕФА наказа Неймар да не играе в идващите три срещи на тима си в европейските шампионати поради неговите мнения за съдийството на мача-реванш сред ПСЖ и Манчестър Юнайтед от осминафиналите на Шампионската лига, който бе извоюван от „ алените дяволи “ с 1:3 след късна дузпа.

 

Neymar punches a fan after PSG lose to Rennes. What a disgrace. pic.twitter.com/lHNF94GNrt

— Phil (@oleexcellence) April 28, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР