Бразилският нападател на Лудогорец Вандерсон призна, че мечтае да играе

...
Бразилският нападател на Лудогорец Вандерсон призна, че мечтае да играе
Коментари Харесай

Вандерсон: Мечтая да играя на европейско с България

Бразилският нападател на Лудогорец Вандерсон призна, че мечтае да играе на европейското състезание идната година с екипа на България. Той още веднъж получи повиквателна и ще бъде в отбора за дуелите с Черна гора и Англия.

" Получих нова повиквателна и не мога да ви опиша какъв брой съм благополучен. Полека-лека сбъдвам футболните си фантазии. Ето, дебютирах на " Уембли " и макар че резултатът беше отрицателен, още помня всичко. Незабравимо е да играеш на този стадион, когато е претъпкан. Но в този момент желая да се показва по-добре в идните два мача с Черна гора и Англия. Все още огромната цел пред тима и пред мен самият е да играя на Европейското състезание. Макар обстановката да е доста комплицирана, ние имаме своите шансове ", стартира Вандерсон.

" Не ни оставя нищо друго, с изключение на да имаме вяра и да се борим до дъно за класирането си на шампионата. Докато имаме шансове, би трябвало да се надяваме и да се бием за тях ", добави натурализираният бразилец пред медия от родината си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР