Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на

...
Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на
Коментари Харесай

Синът на Ривалдо: Прибирам се вкъщи!

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на подготовка­та за новия сезон в Първа лига. Синът на легендата Ривалдо още веднъж бе доста деен в со­циалните мрежи. Той бе качил фотография с екипа на Левски от ма­ча с Ботев Пловдив на 4 май, когато, откакто влезе като запаса, осъществя дебютното си попадение от дузпа за сини­те при обрата с 3:2. Под фото­са той написа: "Време е да се прибера вкъщи, с цел да създадем сполучлив сезон... Само Левски! ", написа "Тема Спорт ".

Веднага постът провокира редица мнения, които по­желават на бразилския атаку­ващ футболист по-успешен се­зон от предишния. Ривалдиньо пристигна на "Герена " по време на зимния трансферен прозорец като свободен сътрудник от румънския Динамо Букурещ. Отначало към него се разпореждаха доста очаквания, само че той съумя да изиграе единствено осем мача с екипа на сините през пролетния полусезон. Ривалдиньо постоянно бе преследван от травми и в по­вечето случаи влизаше като запаса, а в не малко оставаше и отвън групата.

Пресен при­мер с последното бе изважда­нето му от 18-те за финала за Купата на България против Славия, когато за дуела пристигна и именитият му татко Ривал­до. Около неговото име не из­лизат информации за евенту­ална разлъка и той ще има късмет да се потвърди пред Делио Роси през новия сезон. Ривал­диньо има контракт с Левски за още две години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР