Бразилският нападател Игор Тиаго е договорил личните си условия с

...
Бразилският нападател Игор Тиаго е договорил личните си условия с
Коментари Харесай

Трансферът на Игор Тиаго изглежда все по-близо

Бразилският нападател Игор Тиаго е договорил персоналните си условия с белгийския Брюж, оповестява " Het Nieuwsblad ". Изданието разкрива, че в случай че договорката сред " черно-сините " и Лудогорец бъде финализирана, Тиаго ще получава заплата от 1.2 милиона евро на година. Договорът на бразилския нападател с Брюж ще бъде за интервал от 4 години. 
 Лудогорец покрай рекордна за българския футбол договорка, в Белгия оповестиха съответна сума Лудогорец покрай рекордна за българския футбол договорка, в Белгия оповестиха съответна сума
" Игор Тиаго има всички качества, които Брюж търси. Бразилецът има впечатляващ атлетичен профил с растеж от 1,90 метра. Освен това е млад и има доста поле за развиване. Тиаго демонстрира своята еластичност в Лудогорец, защото той освен е машина за отбелязване на голове с 14 точни изстрели - което го слага на трето място в класацията за голмайстори на Първа лига - само че има и пет асистенции ", пишат още белгийците. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР