Бразилският модел и риалити звезда Луана Андраде почина трагично след

...
Бразилският модел и риалити звезда Луана Андраде почина трагично след
Коментари Харесай

Бразилски модел почина по време на липосукция /снимки/

Бразилският модел и риалити звезда Луана Андраде умря трагично след интервенция за унищожаване на мазнините от коленете й. Тя беше единствено на 29 години.
Миналата седмица момичето без никакви интуиции отива в болничното заведение „ Сао Луис “ в Сао Пауло, с цел да се подложи на липосукция на коленете. По време на процедурата моделът получава респираторен припадък - несъзнателно прекъсване на дишането. Хирурзите неотложно приключват интервенцията и правят обширен обзор. Той разкрива, че моделът има тромбоза - кръвни съсиреци, блокиращи вените и артериите.
Луана е преместена в интензивно поделение, само че лекуването не оказва помощ - сърцето на момичето стопира. Официалната причина за гибелта й е белодробна емболия. За бразилката това е първата пластична интервенция в живота й, преди този момент не е прибягвала до услугите на хирурзи.
В Бразилия Луана е известна с присъединяване си в сантиментално риалити шоу през 2022 година с приятеля си, предприемача Жоао Хадад. Тя е освен модел, само че има и лична марка облекла. В обществените мрежи я следват над 540 хиляди души. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР