Бразилският халф Рафаел Бастос официално обяви, че слага край на

...
Бразилският халф Рафаел Бастос официално обяви, че слага край на
Коментари Харесай

Бивш футболист на Левски обяви края на кариерата си

Бразилският халф Рафаел Бастос публично разгласи, че поставя завършек на кариерата си. 36-годишният нападателен полузащитник е носил екипите на 17 клуба, като за малко беше част и от Левски. Той подписа със " сините " през 2014 година и изигра общо 8 мача в шампионата, само че не съумя да се разпише.

" Днес споделям най-трудното решение в кариерата ми, а може би и в живота ми като цяло. Един цикъл се затваря, само че скоро ще стартира различен. Време е за нови хрумвания и нови фантазии ", написа Бастос в обществените мрежи.

Бразилецът е младеж на Баия, където дебютира в професионалния футбол през 2007 година. В роината си е играл още за Крузейро, Витория Баия, Фигуерензе, Атлетико Минейро, Чапекоензе, Регатас, Ремо, Жувентуде и Жакуипензе.

Бастос има и стабилен опит по европейските терени. През 2008 година той играе за Беленензес и Насионал (Мадейра), а най-силният му интервал е сред 2010 и 2013 година в ЧФР Клуж. Бразилецът се е състезавал още в Япония, Саудитска Арабия, Кувейт, ОАЕ и Тайланд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР