Бразилският голмайстор на ЦСКА-София Фернандо Каранга имаше двоен повод за

...
Бразилският голмайстор на ЦСКА-София Фернандо Каранга имаше двоен повод за
Коментари Харесай

Каранга обеща: Имаме сили да станем шампиони и ще се борим докрай

Бразилският голмайстор на ЦСКА-София Фернандо Каранга имаше двоен мотив за наслада след успеха на “червените” с 2:1 като посетител на Лудогорец в дербито на XV кръг на Първа професионална лига. Южноамериканецът първо се разписа с глава за 1:1 на “Лудогорец Арена”, а малко по-късно бе изпъден за втори жълт картон и можеше да се трансформира в антигерой за столичани. В последна сметка обаче, с гол на резервата Кевин Меркадо, момчетата на Стамен Белчев освен че взеха скъпи три точки в Разград, само че и редуцираха преднината на “орлите” на две точки.

“За такива моменти работим и се трудим крепко. Да създадем благоприятни условия и да вкараме. Беше ни доста мъчно, само че успяхме да излезем от тежката обстановка и да победим. Сега би трябвало да се насладим на този успех”, съобщи щастливият голмайстор на “червените”, който разкри и по какъв начин се стигна до гола му във вратата на “орлите: “Озовах се на добра обстановка и съумях да вкарам. Разбира се, че се веселя. Съотборниците ми постоянно се майтапят с мен по време на тренировките, че съм доста по-добър с глава, в сравнение с с крайници.”
 Лудогорец - ЦСКА - София @@@Каранга не подмина и обстановката, при която получи втори жълт, респективно червен картон и остави столичани с човек по-малко. “Опитах се да гардирам топката. Моци пристигна зад мен и ми удари ръцете. Според мен не трябваше да има какъвто и да е картон в този случай. Съжалявам, че няма да мога да играя против Ботев (Пловдив), само че ще ги поддържам от трибуните”, показа топреализаторът на Първа лига.
 Лудогорец - ЦСКА - София @@@ “Не е елементарно да играеш с Лудогорец където и да е. Съперникът е доста мощен. Има обаче доста мачове до дъно и всичко може да се случи. Имаме действителни шансове да станем първи и с доста труд и работа ще се опитаме да реализираме тази цел. Надявам се единствено да продължим с победния ход”, добави още Фернандо, който призна, че е бил леко под напрежение преди конфликта на “Лудогорец Арена”, откакто в три следващи срещи не се бе разписвал в противниковата врата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР