Бразилският футболист Робиньо вече започна да страда от последствията от

...
Бразилският футболист Робиньо вече започна да страда от последствията от
Коментари Харесай

Робиньо вече започна да плаща за присъдата си за сексуално насилие

Бразилският футболист Робиньо към този момент стартира да страда от следствията от присъдата от девет години затвор за хипотетичното обезчестяване на млада албанка през 2013 година, наказване, наложено му преди няколко седмици.

Той към момента има опция да апелира и окончателното решение може да бъде удължено в продължение на години, само че бразилецът понася първите последствия от присъдата за полово принуждение.

Робиньо бе на път да продължи кариерата си в Сантос, само че откакто бе наказан, от бразилския гранд се отхвърлиха от сходна опция.

В изявление за ESPN новия президент на Сантос Хосе Карлос Перес призна, че новата политика на клуба е да наеме играчи с добър имидж, а Робиньо не е в крайник с времето и не е в положение да носи екипа на тима.

„ Надявам се, че Робиньо е почтен, само че това няма нищо общо с наемането му тъкмо в този момент. Това не попада в нашите проекти. Не водим договаряния с него. Може би Робиньо не попада в профила на футболистите, които търсим за новия Сантос. Търсим играчи за образец, както в Бразилия, по този начин и в целия свят. Не може да променим полезностите на нашия клуб “, показа Перес.

Новият президент на Сантос изрази вяра, че Робиньо ще потвърди своята непорочност, след което може да подпише с бразилския клуб.

Робиньо: Нямам никаква виновност и ще апелирам присъдата

„ Не съм обещавал нищо на Робиньо. Той е кумир за доста деца и хора, само че би трябвало да отбрани името си в Италия. Ако е отговорен, ще би трябвало да заплати за това, което е направил. Не може да го убием. Той има правото да се пази на втора инстанция. Кой съм аз да го осъждам “, приключи Хосе Карлос Перес.

Робиньо: От най-скъпия в Сити до изнасилвач с 9-годишна присъда
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР