Бразилският бек на Лудогорец Сисиньо се превърна в основна фигура

...
Бразилският бек на Лудогорец Сисиньо се превърна в основна фигура
Коментари Харесай

Сисиньо: Вярвам, че ще излезем от групата в Лига Европа

Бразилският бек на Лудогорец Сисиньо се трансформира в съществена фигура през новия сезон. Той се наложи трайно измежду титулярите. Преди да дебаркира в България, бранителят бе част от бразилския гранд Сантос. Ето какво показа Сисиньо пред Дарик радио преди мача на първенците с Хофенхайм от шампионата Лига Европа:

-Какво смяташ за възможностите на Лудогорец в идния мач против Хофенхайм в Лига Европа?

-Всички хора в тима сме готови, знаем че против нас ще има един добър тим. Ние към този момент показахме, че сме тим в кондиция и можем да вършим положителни мачове. Вече сме потвърдили, че можем да създадем компликации на всеки. Най-важното е да покажем нашата си игра. Имаме шансове и против огромните тимове.

-Какво е мнението ти за обстановката в групата след първите срещи?

-Трябва да действаме малко по малко. Направихме добър резултат като посетители, в този момент още веднъж би трябвало да бъдем позитивни в домакинската среща. Стъпка по стъпка ние ще търсим класиране напред.

-Какви са възможностите да го извършите класирането в тази група?

-Вярвам, че имаме положителни шансове за това. Ние имаме добър тим и това ми дава учредения да имам вяра, че ще се класираме. За нас класирането ще е нещо доста хубаво. Говоря за клуба и за нас като футболисти. Винаги се стремим да стигнем по-напред. Така е и в този момент. Гоним класиране в идната фаза.

-Клубът към този момент има нов треньор. Какво е мнението ти за работата с Димитър Димитров?

-Той е треньор, който схваща играта. Той е добър експерт. Сега се старае да наложи своите възгледи за метода на игра. Ние имахме по различен фасон на игра, само че в този момент се опитваме да създадем тази смяна. Той желае повече скорост, по-директен футбол. Едно нещо сигурно не се е трансформирало. Както постоянно желаеме да печелим победи.

-В момента Лудогорец е на второ място в шампионата, което е нетипично за вас след поредицата от трофеи. Това не е добра позиция за вас...

-Още е прекомерно рано и при започване на шампионата. Тепърва предстоят още доста директни мачове. Не желая в този момент да приказвам, ние във всеки кръг търсим победа и още веднъж победа. Ние имаме доста добър тим, познаваме се добре, играем дружно трети шампионат. Желаем да се представим доста мощно в Лига Европа и малко по малко да преследваме своите цели.

-Кои са огромните любимци в шампионата през този сезон?

-Не е вест, в случай че кажа, че Лудогорец е любимецът след шест трофеи. Има и други тимове, които могат да стигнат до върха. Както към този момент споделих малко по малко ще вървим, с цел да стигнем отново до купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР