Бразилските медии разкриха детайлите по сделката на - София за

...
Бразилските медии разкриха детайлите по сделката на - София за
Коментари Харесай

В Бразилия разкриха детайли по сделката на ЦСКА - София за трансфера на Маурисио Гарсес

Бразилските медии разкриха детайлите по договорката на - София за привличането на нападателя Маурисио Гарсес, който идва на " Българска войска " чартърен от отбора на Бруске.
 Гарсес направи първа подготовка с новите си съотборници от ЦСКА - София Гарсес направи първа подготовка с новите си съотборници от ЦСКА - София
Втородивизионният бразилски отбор ще продължи да има 60% от правата на Гарсес, а останалите 40% са на тима от Вале до Итахай. Договорът на нападателя с тима от Санта Катарина изтича в края на 2026 година, откакто неотдавна той го преподписа.

Директорът на Бруске Андре Резнини съобщи, че отборът ще получи финансова отплата от ЦСКА - София за наема на футболиста, а по време на престоя си на " Българска войска " родният гранд ще заплаща цялата заплата на Гарсес, която е по договора му с бразилския клуб.
 Новият в ЦСКА - София преподписал с бразилския си клуб Новият в ЦСКА - София преподписал с бразилския си клуб
Ако ЦСКА - София реши да откупи крилото, ще заплати сума съгласно това какъв е моментът. Ако " алените " изплатят футболиста в средата на трансферния прозорец, ще платят за него 550 000 $. Ако това се случи през януари 2023 година, сумата ще е 600 000 $, а в случай че решението се вземе в края на наемния интервал, сумата е 650 000 $.

Посочените суми ще бъдат за 80% от правата върху футболиста, а останалите 20% ще останат за Бруске при положение на продажбата на Гарсес от ЦСКА - София в различен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР