Бразилската звезда Жаклин Карвальо се оттегля от националния отбор. Новината

...
Бразилската звезда Жаклин Карвальо се оттегля от националния отбор. Новината
Коментари Харесай

Жаклин Карвальо се оттегля от националния отбор на Бразилия

Бразилската звезда Жаклин Карвальо се отдръпва от националния тим. Новината заяви самата тя на профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Посрещачката прекара 18 сполучливи години със "селесао ", през които завоюва 2 олимпийски златни медала (в Пекин и Лондон), медали от Световно състезание, Световната купа и няколко трофеи от Световното Гран При (2005, 2006, 2008, 2014 и 2016 г.).

Много почитатели и специалисти чакаха Карвальо да се причисли към състава за Световното в Япония, само че проектите на състезателката очевидно са други. Последно брачната половинка на Мурило Ендре взе участие с "кариоките " във финалите на Лигата на нациите в Китай.

Ето и фотоса, с който Жаки разгласи раздялата си с тима:



Посланието под него гласи:

"Благодаря! За любовта, откакто взех решение да се посветя в този миг на нови планове и моето семейство. Искам да бъда по-близо до сина си, до момента в който той пораства. Прекарах 18 години в тима, години на огромна обич и отдаденост, доста наслади и другарства, които ще помня цялостен живот.

Благодаря на щаба и съотборничките ми за дългогодишната им поддръжка, грижа и професионализъм. И, несъмнено, всички мои почитатели, които постоянно ме поддържат! Всичко, което можех да направя, направих с доста обич! "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР