Бразилската суперзвезда Неймар даде любопитно интервю за Gaffer, в което

...
Бразилската суперзвезда Неймар даде любопитно интервю за Gaffer, в което
Коментари Харесай

Неймар: Аз съм идол, икона във футбола

Бразилската суперзвезда Неймар даде любопитно изявление за Gaffer, в което разкри кое е човешкото качество, което цени най-вече у себе си. Нападателят на ПСЖ има вяра, че сега е кумир и футболна икона, като се надява да продължава да носи, по личните му думи, наслада на футбола.

" Аз съм доста смела персона, куражът е най-ценното ми положително качество. Трудно е да кажа обаче какво може да виждат хората в мен в този момент. Когато бях дребен, беше елементарно. Винаги бях момчето, което беше над междинното равнище във всяка възрастова група. Винаги играех в най-горните категории и това ме направи известен в град Сантос. Тогава беше елементарно. Но в този момент? Трудно ми е да отговоря, тъй като имам вяра, че съм станал кумир, икона във футбола ", показа бразилецът, който на 5 февруари ще навърши 29 години.

" Сега съм измежду най-хубавите футболисти в света, доста съм горделив да съм тук, а също и доста горделив, че се отнасят към мен като към кумир, че ме почитат поради всичко, което съм направил на терена. Надявам се да не преставам да нося наслада на футбола ", добави нападателят на Пари Сен Жермен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР