Бразилската легенда Роналдо ще се срещне лично с трима българи,

...
Бразилската легенда Роналдо ще се срещне лично с трима българи,
Коментари Харесай

Роналдо ще се срещне с трима българи

Бразилската легенда Роналдо ще се срещне персонално с трима българи, посочили футболни заложби. Срещата ще се състои в края на 2018 година в Рио де Жанейро, Бразилия и се провежда в границите на тазгодишната акцията на SNICKERS "Ти си комплициран, когато си гладен ".

За задачата феновете на Феномена ще би трябвало да потвърдят, че имат гений на футболисти и владеят разнообразни футболни трикове. Уменията си претендентите би трябвало да запишат на видео и записват кодовете за присъединяване на www.snickers.bg до 26 юни 2018 година

Умело жонглиране, финтове, удари с глава и задна ножица са измежду първите клипчета, които бяха изпратени от най-нетърпеливите футболни почитатели, броени часове след старта на акцията. 1000 футболни топки Nike ще бъдат предоставени в границите на промоционалната игра на SNICKERS, като печелившите ще бъдат обявявани всяка седмица.

Голямата премия – пътешестване до Бразилия и среща с Роналдо за трима българи – ще бъде изтеглена на 27 юни и оповестена на формалната страница на акцията. Феновете могат да открият формалните правила на играта на уеб страницата на www.snickers.bg.

Тазгодишната акция на SNICKERS "Ти си комплициран, когато си гладен " насочва вниманието към това какъв брой е елементарно да предприемем ограничения, с цел да избегнем грешкитe. Винаги можеш да вземеш един шоколадов бар с фъстъци, с който да избегнеш нелепите обстановки.

SNICKERS e най-продаваната марка шоколадов бар в света за 2017 година Ако искаш да застанеш до една от най-големите футболни звезди и да пътуваш до Рио, знаеш по какъв начин да го направиш!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР