Бразилската легенда Роналдо даде интервю, в което коментира съвременните нападатели.

...
Бразилската легенда Роналдо даде интервю, в което коментира съвременните нападатели.
Коментари Харесай

Феномена заяви кой е най-добрият нападател, не е Меси или Кристиано

Бразилската легенда Роналдо даде изявление, в което разяснява актуалните нападатели. Според Феномена настоящето потомство футболисти е по-добро, защото води здравословен метод на живот и се грижи по-добре за физическата форма.
" Меси е нехарактерен, мощен и техничен футболист. Той желае да вкарва във всеки мач. Неймар е също топ футболист. Надявам се, че той ще може да завоюва нещо с националния тим на Бразилия, само че е доста подложен на критика поради персоналния си живот.
Освен това това потомство футболисти е по-добро от нас отвън терена. Те се хранят добре и доста спят. Ние постоянно сме правили всичко наопаки, да не приказваме за количеството дами, които имахме.
Бензема е най-хубавият нападател сега, няма никакво подозрение. След него е Левандовски. Ерлинг Холанд ще стане номер едно, само че сега тези двамата са по-добри от него. Мбапе също е доста мощен. Четох, че той е подписал с Реал Мадрид за 50 милиона евро годишно. Несъмнено, ние не играхме в вярното време ", добави още Роналдо.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР