Бразилската легенда и собственик на Валядолид Роналдо използва профила си

...
Бразилската легенда и собственик на Валядолид Роналдо използва профила си
Коментари Харесай

Роналдо избухна срещу съдийството в Испания

Бразилската легенда и притежател на Валядолид Роналдо употребява профила си в Туитър, с цел да изрази възмущението си от съдийството в Испания. Причина за това стана загубата на неговия тим с 0:1 от Атлетико (Мадрид).

В 86-ата минута Сантиаго Ариас от състава на противника игра с ръка в наказателното поле, само че след разглеждане с ВАР основният рефер реши да не отсъди дузпа в интерес на гостуващия тим.

" Ярост, яд, отчаяние... това са няколко думи, които разказват нашите реакции от всякаквите решения, които ни повлияха. Клубът работи за нещо доста значимо, от което зависи бъдещето, както и уважението към отбора. Никой повече от нас, валядолидчаните, не се отнася към Валядолид със съчувствието, което заслужават почитателите ни, историята ни в Испания и желанието ни да прогресираме. Многото години на страдалчество са тези, трансформирали институцията в нещо, което наподобява, че е изгубило силата си.

И това е нашата работа: да създадем Валядолид още веднъж огромен, с цел да не може НИКОЙ да си мисли, че не сме значими или че не ни въздействат нещата. Работим за това, само че за жалост ще отнеме време да сложим завършек на тези неща. Сега повече от всеки път би трябвало да сме задружни, тъй като най-важната цел е в нашите ръце: " Хосе Сорийя " и нашите хора до тези невероятни играчи и треньорски екип са нашата най-хубава гаранция. Благодаря! ", написа Феномена.
 Атлетико с най-малък триумф против Валядолид, остави всичко в ръцете на Барселона
Атлетико с най-малък триумф против Валядолид, остави всичко в ръцете на Барселона

Атлетико не завоюва елементарно борбата с клуба на легендата Роналдо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР