Бразилската инфлуенсърка Луана Андраде почина ден, след като ѝ бе

...
Бразилската инфлуенсърка Луана Андраде почина ден, след като ѝ бе
Коментари Харесай

Бразилска инфлуенсърка почина след липосукция на коляното

Бразилската инфлуенсърка Луана Андраде умря ден, откакто ѝ бе направена липосукция на коляното в болница в югоизточния град Сао Пауло.

29-годишната Андраде е била подложена на процедурата от частен доктор и анестезиолог, наети от фамилията ѝ, се споделя в изказването на болница " Сао Луис ".

Luana Andrade, 29, dies after liposuction on her knee: the Brazilian influencer suffered four cardiac arrests
— WhatsNew2Day (@whatsn2day)
Моделът е получил сърдечен арест към два часа и половина след интервенцията.

Процедурата била прекратена и на пациентката били направени проучвания, които посочили солидна тромбоза - обявиха от болничното заведение. Тя е била преместена в интензивното поделение, където е била подложена на медикаментозно и хемодинамично лекуване.

Тя е оповестена за мъртва към 5:30 ч. във вторник. Причината за гибелта е белодробна емболия.

Опериращият доктор и анестезиологът, чиито имена не се оповестяват, към момента не са коментирали случая.

„ Разкъсан съм на части и изживявам най-големия си призрачен сън. Една част от мен си отиде “,  написа в Instagram приятелят ѝ Жоао Хадад.

Luana Andrade, 29, dies after liposuction on her knee: Brazilian influencer suffered four cardiac arrests
— “Sudden And Unexpected ” (@toobaffled)
„ Изградихме една красива история и изживяхме фантазиите си. Ти си моята светлина, принцесо. Моля те да продължиш да бдиш над мен и всички нас от горната страна. Винаги ще те обичам, от в този момент до вечността! “

Бразилската футболна звезда Неймар изрази страдание за неочакваната кончина на Андраде, ден откакто крадци нахлуха в дома на приятелката му и държаха родителите ѝ като заложници.

" Тъжен ден с две доста неприятни вести. Първата е нападението, което претърпяха родителите на Бру (Бруна Бинкарди), само че популярност Богу, всички са добре! ",  написа той на португалски.

" Втората е гибелта на другар. Изказвам съболезнования на цялото семейство, нека Бог одобри Луана с отворени прегръдки ".

Бразилският сърфист Габриел Медина подлага на критика интервенцията, на която се е подложила приятелката му Андраде, обвинявайки обществените мрежи и медиите, че непрекъснато демонстрират наличие на дами, търсещи съвършенство за телата си.

" Днес изгубих другар поради " елементарни " естетични процедури. Светът е халюцинационен, хора... изключително вие, дамите " , написа той.

" Този стандарт за " съвършени " тела, които е невероятно да бъдат реализирани, показван в Instagram и в медиите, би трябвало незабавно да завърши. Защо да рискувате живота си за нищо? Не мога да схвана ", споделя той, добавяйки:

" Този подправен свят в последна сметка ще убива от ден на ден и повече младежи ".

Brazilian Influencer Luana Andrade Dies Of Cardiac Arrest During Liposuction Surgery
— NDTV (@ndtv)
Д-р Едуардо Тейшейра от бразилския лицей по пластична хирургия съобщи, че процедурата, която е осъществена на Андраде, е " като всяка друга ".

„ Няма безрискова интервенция, нито пък здравна процедура, която да не е обвързвана с някакъв риск, изключително когато става въпрос за хирургическа процедура “ , изясни Тейшейра.

" Това наложително включва инвазивна техника, която изисква упойка, без значение дали е локална или обща ".

Андраде е родена и израснала в Сао Пауло, а преди четири месеца се е преместила в близкия щат Еспирито Санто, където е живяла с Хадад.

От април работи като театрална асистентка за " Domingo Legal ", стратегия, която се излъчва в мрежата на SBT.

Селсо Портьоли, водещ на програмата, участва на погребението на Андраде в сряда сутринта и си спомня, че тя е била в положително въодушевление по време на фотосите на предаването в неделя.

Luana Andrade estava no Domingo Legal nesse Domingo(05).

Meus sentimentos á toda família.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР