Бразилската футболна звезда Неймар използва профила си в социалните мрежи,

...
Бразилската футболна звезда Неймар използва профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Неймар: Всичко мина добре, сега съм фокусиран върху възстановяването

Бразилската футболна звезда Неймар употребява профила си в обществените мрежи, с цел да увери своите почитатели, че всичко около неговата интервенция на коляното е минало сполучливо.

Припомняме ви, че футболистът на Ал-Хилал трябваше да се подложи на интервенцията в резултат на контузията, която получи по време на дуел на националния тим против Уругвай от квалификациите за Мондиал 2026.

Операцията беше осъществена сполучливо в четвъртък в бразилския град Бело Оризонте от доктора на " Селесао " Родриго Ласмар, а скоро по-късно самият играч публиква фотография със следното обръщение:

" Всичко мина добре. Благодаря на всички за думите в моя поддръжка. Сега съм фокусиран върху възобновяване ", написа Неймар.

По предварителни упования възобновяване на голмайстор №1 в историята на бразилския народен тим да продължи повече от половин година, като съгласно информациите той даже може да пропусне Копа Америка 2024, която ще се организира сред 20 юни и 14 юли в Съединени американски щати.

Припомняме ви, че през това лято Неймар пое към Саудитска Арабия, където мина е локалния Ал-Хилал след 6-годишен престой с екипа на ПСЖ. Преди травмата си бразилецът изигра 5 мача за своя нов отбор и означи 1 гол.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР