Бразилската футболна легенда Ривалдо заяви, че Лионел Меси е уникален

...
Бразилската футболна легенда Ривалдо заяви, че Лионел Меси е уникален
Коментари Харесай

Ривалдо: Меси е уникален и най-добрият в света

Бразилската футболна легенда Ривалдо съобщи, че Лионел Меси е неповторим и е най-хубавият в света.

Ривалдо остана без думи след представянето на Меси в първия полуфинален мач от Шампионска лига сред Барселона и Ливърпул (3:0).

„ Не мисля, че Барселона в миналото ще има футболист като Меси в историята си. Той е неповторим и е най-хубавият състезател в света “, показа Ривалдо.

„ Не виждам никой през този сезон да успее да го засенчи и да му попречи да завоюва самостоятелните награди за най-хубав състезател. Той ще завоюва всичко – Златната топка, Наградата „ The Best “ на ФИФА “, предвижда някогашният футболист на Барселона.

„ Той оказва помощ на Барселона и вкарва фундаментално значими голове, които оказват помощ на тима, да завоюва Ла Лига, да доближи до финала за Купата на Краля и съвсем да класира отбора на финала на Шампионска лига. “

Ривалдо още веднъж акцентира неналичието на убеденост във Филипе Коутиньо.

„ Да, явно е, че той няма убеденост, с цел да показва най-хубавите си добродетели. Сложно е да се откри причина за това и да се търси опрощение. Всички знаем, че Коутиньо е страховит състезател, само че би трябвало да се приспособява към новата си действителност допустимо най-скоро. Ако го направи, той ще бъде толкоз решителен за Барселона, колкото Меси и Суарес. “

„ Със сигурност не се оправя добре с натиска и би трябвало да показва по-голяма убеденост. Все още имам вяра, че той ще преодолее този крах “, сподели още Ривалдо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР