Бразилската футболна легенда Кафу коментира моментната форма на сънародника си

...
Бразилската футболна легенда Кафу коментира моментната форма на сънародника си
Коментари Харесай

Кафу: Марсело ще си възвърне формата, Винисиус не трябва да бъде сравняван

Бразилската футболна легенда Кафу разяснява моментната форма на сънародника си в Реал Мадрид Марсело, както и представянето на 18-годишния гений на отбора Винисиус Жуниор.

“Марсело е извънреден и приказен състезател. Той поддържа високо равнище в продължение на 12 години, а това е доста мъчно за реализиране за един бек. Един спад е естествен след толкоз дълъг напредък. 12 години се движеше нагоре. Но сигурно ще се оправи, тъй като е мъчно да си непрекъснато на едно високо равнище. Отново ще бъде постоянен. Той е един огромен и приказен състезател, който се труди и още веднъж ще бъде този Марсело, който всички чакат да бъде.

Винисиус също е изумителен и страховит състезател. В момента е прочут на целия свят поради Реал Мадрид. Никой не мислеше, че Винисиус ще отиде в място като Реал и ще играе по метода, по който го прави. Като бразилец се гордея с него, както и всички в Бразилия. Има огромно влияние. Вярвам, че към момента може да покаже повече и чакаме, че ще победи и ще направи още повече за Реал. С кого може да бъде съпоставен Винисиус? Не може и не би трябвало да бъде сравняван. Той е огромен състезател, който търси своето място на международно равнище посредством Реал Мадрид и не считам, че би трябвало да го съпоставяме с други огромни играчи.
" Una caída, un bajón es normal después de una trayectoria tan larga. Ha estado doce años arriba. Pero seguro que remontará... "
https://t.co/Um3beUOW2z
— AS (@diarioas) February 17, 2019 Родриго (бъдещо попълнение на Реал - б.р.)? Той е друг от Винисиус. На всеки нов и млад състезател му би трябвало време, с цел да покаже равнището си в клуб като Реал Мадрид. Трябва да му се има доверие, както на всички бразилци, които отиват в непозната страна. Но съм уверен, че ще бъде огромен състезател за Реал”, съобщи Кафу пред ЕФЕ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР