Бразилия се класира за 1/4-финалите на световното първенство, след като

...
Бразилия се класира за 1/4-финалите на световното първенство, след като
Коментари Харесай

Неймар поведе Бразилия към 1/4-финалите на Мондиала

 Бразилия и Швейцария поеха към 1/8-финалите  Неймар провокира пристъп на сестра си
Бразилия се класира за 1/4-финалите на международното състезание, откакто победи Мексико с 2:0. Първия гол за " кариоките " бе дело на Неймар, който се разписа в 51-ата минута. 2:0 направи Роберто Фирмино, малко преди последния съдийски сигнал, като в основата на попадението отново стоеше суперзвездата на Пари Сен Жермен.

Считани за новобранци в дуела, мексиканците започнаха със самочувствие, само че по-късно класата на южноамериканците си сподели думата и те стигнаха до предстоящ успех.

За  " ацтеките "  това е 7-о следващо отпадане на 1/8-финалите, само че действително отборът мъчно щеше да продължи напред. " Селесао " пък ще научи своя противник в идната фаза довечера от 21:00 часа българско време, когато Япония и Белгия излизат в осминафинална среща.

Футболистите на селекционера Тите се намират в страхотна серия от 15 следващи мача без загуба (11 победи и 4 равенства). Южноамериканците стартираха международното състезание нерешително с тъждество 1:1 в Швейцария.

След това обаче южноамериканците набраха скорост и взеха две победи с по 2:0 над Коста Рика и Сърбия и по този начин приключиха отпред в своята Група Е.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР