Бразилия победи Доминиканска република с 6:0 в мач от втория

...
Бразилия победи Доминиканска република с 6:0 в мач от втория
Коментари Харесай

Бразилия разгроми Доминиканска република на световното първенство по футбол за младежи до 20 г.

Бразилия победи Доминиканска република с 6:0 в мач от втория кръг на груповата фаза на международното състезание по футбол за младежи до 20 година

Бразилците откриха резултата в 37-ата миунта. Савио засече с глава центриране в наказателното поле на Биро. Още със идната офанзива символичните домакини удвоиха задатъка си на стадион " Малвинас Архентинас " в Мендоса, Аржентина. Маркуш Леонардо се възползва от вратарска неточност и се разписа от непосредствена непосредственост.

След почивката футболистите в жълто продължиха да бележат. Жан Педрозо засече с глава центриране от ъглов удар на Савио и направи задатъка типичен.

В 82-рата минута резервата Джовани също записа името си измежду голмайсторите с диагонален удар по земя отвън наказателното поле.

Едисон Аскона получи втори жълт картон и бе изпъден. " Селесао " се възползва от численото си преимущество на терена и означи нови два гола в добавеното време. Марлон Гомеш и резеервата Матеуш Мартинш бяха точни за спечелилите.

Бразилия заема втората позиция в група " D " с актив от 3 пункта. Доминиканска република се намира на последното 4-о място без точки.

Можете да гледате репортаж от срещата във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР