Бразилия има безброй опции в нападение и ще играе офанзивен

...
Бразилия има безброй опции в нападение и ще играе офанзивен
Коментари Харесай

Треньорът на Бразилия разкри тактиката за Мондиала в Катар

Бразилия има безчет варианти в нахлуване и ще играе нападателен и нападателен футбол на международното състезание в Катар тази зима, безапелационен е селекционерът на тима Тите.

" Всички нападатели ще получат късмет за изява. Всеки един от тях ще има опция да взема решение мачове и би трябвало да бъдат подготвени, тъй като не се знае за кой дуел какъв футболист ще ми би трябвало. Различният противник изисква опълчване с разнообразни качества ", сподели Тите в изявление за АП.

Единственият нападател на Бразилия, който има несъмнено място в тима, за момента е Неймар. Опции за Тите и компания са още Винисус, Рафиня, Ричарлисон, Антони и Габриел Жезус. В последните контроли с Гана и Тунис селекционерът пусна толкоз офанзивни сформира, че даже бе подложен на критика за нереалистичен метод към актуалния футбол.

Тите обаче не е обезпокоен за позицията си, защото самичък разгласи, че напуща след международното състезание. Именно поради това той счита да бъде нападателен против тимове като Сърбия, Швейцария и Камерун, които също са в група " G ".

" Планът няма да се трансформира, само че ще вършим козметични корекции. Бразилия ще играе в личния си жанр ", споделя още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР