Бразилецът Родриго Алвеш, който е пристрастен към пластичните операции и

...
Бразилецът Родриго Алвеш, който е пристрастен към пластичните операции и
Коментари Харесай

Отказаха на бразилец достъп до Великобритания заради пластични операции


Бразилецът Родриго Алвеш, който е привързан към пластичните интервенции и е дал повече от половин милион лири, с цел да усъвършенства външността си, се оказа изправен пред сериозен проблем точно поради тези промени.

Когато дошъл във Англия служителят от паспортния надзор му споделил, че не вижда подобие сред лицето му и фотографията в документите му. Бразилецът споделя, че се е опитал да изясни на служителя, че си е правил пластични интервенции и че документите му са в ред. Полицаят не се трогнал изключително и просто срязал паспорта му, правейки го недействителен, тъй че Алвеш да е заставен да си направи нов.

Той описа, че е имал сходни проблеми и на летищата в Индия и Дубай, само че в никакъв случай не се е стигало до възбрана за влизане в страната. От 2004 година до момента той се е подложил на 48 интервенции. През 2016 получил некроза след несполучлива интервенция за промяна на носа. След този случай си заречен, че повече няма да прибягва към пластичната хирургия, само че не съумял да удържи обещанието си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР