Бразилецът Жуниньо е един от футболистите, които си тръгнаха от

...
Бразилецът Жуниньо е един от футболистите, които си тръгнаха от
Коментари Харесай

Жуниньо: Напуснах Арда заради Ивайло Петков, той унищожава клуба

Бразилецът Жуниньо е един от футболистите, които си потеглиха от Арда (Кърджали) след края на есенния дял от шампионата. Нападателят разтрогна по взаимно единодушие и се прибра в родината си. Неговото име беше забъркано в скандал след думите на към този момент някогашния треньор на отбора Славко Матич, който съобщи, че Жуниньо и Пламен Крумов са го саботирали и са издавали информация от кухнята на предходния ментор Георги Чиликов.

" Клубът към този момент не можеше да ми заплаща. Дължат ми една заплата и самолетен билет до Бразилия, само че не считам да си диря парите. Не желая нищо от Арда ", Каза Жуниньо пред сътрудниците от " Спортал ".
 Официално: Жуниньо разтрогна с Арда по взаимно единодушие
Официално: Жуниньо разтрогна с Арда по взаимно единодушие

Постигна съглашение с Ивайло Петков

" Напуснах най-много поради спортния шеф Ивайло Петков. Той унищожава клуба. Заради него атмосферата в тима не беше добра. Нито един футболист не го харесва. Петков плащаше на всички играчи с изключение на мен. Не ми даваше и наградите за победа. Надявам се да го уволнят и тогава бих се върнал още веднъж в Арда ", съобщи бразилецът, след което направи и други разкрития за престоя си в Кърджали.

" През предишния сезон получих травма и много време се възстановявах. Още не бях подготвен, когато Петков и тогавашният треньор Николай Киров ме накараха да играя. Трябваше да стегна бедрото си с бандаж, с цел да мога най-малко да търча. Между другото, футболистите купувахме от личния си джоб бинтове и други сходни материали ".

" Киров е добър човек, само че тренировките при него бяха еднообразни. Сръбският треньор (Славко Матич - б.а.) организираше по-интересни занимания, само че искаше непрекъснато да управлява футболистите. Тренировките бяха по два часа и половина, а настрана по 1 час гледахме видео. Помня една преживелица от гостуването на Лудогорец. Пътувахме повече от 6 часа с рейс до Разград и се надявахме да си починем в хотела, само че треньорът ни накара да създадем обиколка из града ", описа Жуниньо.

" Най-добре се усещах при Чиликов. Никой по този начин и не разбра за какво той беше уволнен ", добави нападателят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР