Бразилецът Жеферсон, който е рекордьор по участия сред чужденците в

...
Бразилецът Жеферсон, който е рекордьор по участия сред чужденците в
Коментари Харесай

Жеферсон все още не може да си намери отбор

Бразилецът Жеферсон, който е рекордьор по участия измежду чужденците в историята на ЦСКА (160), а в някои срещи бе и капитан на отбора, към момента не може да си откри тим, откакто напусна " Армията " през лятото.

Вместо това 29-годишният опорен халф играе за разнообразни аматьорски тимове в родината си. Вчера той взе присъединяване в конфликта сред Перола Негра и Донос да Бола. Очакваше се изкаралият 5 години и половина в ЦСКА футболист да си откри клуб в първа или втора дивизия на Бразилия, само че към този момент това не се случва.

Любопитно е по какъв начин ще се развие кариерата на Жеферсон, защото в последните години към този момент двама играчи на процедура завършиха пътя си в спорта, откакто напуснаха Борисовата градина. Това се отнася за Жером Синклеър, който отвори... ресторант за печено пиле в Англия и гвинееца Жул Кейта, който бе отлъчен от Ланс.

Французите упорстваха, че ЦСКА е задължен да го откупи след интервала му на " Армията ", само че алените и ФИФА бяха на друго мнение. Резултатът бе, че Кейта дълго време не получаваше право да тренира и към този момент две години не е играл футбол, написа " Тема Спорт ".
 И новата дата на ЦСКА - Левски може да сътвори проблем
И новата дата на ЦСКА - Левски може да сътвори проблем

Вижте защо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР