Бразилецът Фред е първият летен трансфер на Манчестър юнайтед. Английският

...
Бразилецът Фред е първият летен трансфер на Манчестър юнайтед. Английският
Коментари Харесай

"Юнайтед" договори бразилеца Фред за 60 млн. евро

Бразилецът Фред е първият летен трансфер на " Манчестър юнайтед ". Английският клуб разгласи на формалния си уебсайт, че е постигнал съглашение за привличането на 25-годишния полузащитник на " Шахтьор " (Донецк).

" Повече детайлности очаквайте в най-скоро време ", се споделя още в късото известие на " алените дяволи ". Според медиите на Острова прехвърлянето ще е на стойност 52 млн. паунда (60 млн. евро). Очаква се отбранителният халф да подпише контракт за четири години.

Фред дойде в Европа през 2013 година, когато " Шахтьор " го купи от " Интернасионал " против 15 млн. евро. Бразилският национал записа 156 мача и 14 гола за украинския отбор, като завоюва три трофеи и общо 10 трофея.

През 2015 година Фред даде позитивна проба за хидрохлоротиазид по време на Копа " Америка ". Първоначално той беше осъден за една година, само че поради обжалване пред Спортния трибунал в Лозана продължи да играе. В последна сметка правата му бяха спрени за четири месеца сред март и юли 2017 година

В момента Фред е с бразилския народен тим, който се готви за участи в започващото идващия петък международно състезание в Русия.

Междувременно " Манчестър юнайтед " е на път да реализира още един трансфер. " Червените дяволи " са доста покрай подписа на бранителя на " Порто " Диого Далот. 19-годишният защитник, чиято уговорка за откупуване е 17.4 млн. паунда, би трябвало да премине медицински прегледи в Манчестър тази седмица.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (107)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР