Брайтън и завършиха 1:1 на Амекс Стейдиъм в предпоследен двубой

...
Брайтън и завършиха 1:1 на Амекс Стейдиъм в предпоследен двубой
Коментари Харесай

Играчи на УБА се разписаха два пъти, но това им донесе една точка срещу Брайтън

Брайтън и приключиха 1:1 на " Амекс Стейдиъм " в предпоследен дуел от шестия кръг на Премиър лийг. си означи автогол в 40-ата минута и въпреки да нямаше никаква виновност за него, донесе задатък на " чайките ". Домакините обаче отстъпиха самодейността след почивката и бяха осъдени в 83-тата минута, когато изравни.

Двамата мениджъри бяха създали по една смяна в своите състава. стартира за първи път като титуляр в Премиър лийг за Брайтън. Той размени наказване. започва за УБА вместо Ахмед Хегази, който е пред трансфер в Ал-Итихад.

Домакините бяха по-добрият тим през първата част, само че това не означаваше, че Джонстън имаше доста работа на вратата на " дроздовете ".
2017 - Jake Livermore's own-goal was West Bromwich Albion's first in the Premier League since December 31st 2017 against Arsenal (via James McClean). Calamity.
— OptaJoe (@OptaJoe) Все отново " чайките " взеха задатък пет минути преди почивката, когато удар на Лалана бе блокиран и топката се озова на пътя на Лампти, който опита да откри Мопе на далечната греда. Иванович почисти, само че се получи рикошет в лицето на Ливърмор, след който топката влезе във вратата на гостите.

През второто полувреме Уест Бромич се опита да стигне до равенството, само че и пропуснаха положителни благоприятни условия. Във втората обстановка се намеси добре и избави.

Последва още един пропуща на Перейра, само че разумното се случи в 83-тата минута, когато Карлан Ахерн-Грант изравни, откакто овладя доста добре центриране на Робинсън и мощен удар под гредата направи 1:1.
Karlan Grant
— Faisal HQ (@iF2is)

Брайтън е с пет точки след една победа и две равенства, до момента в който УБА има три равенства и две загуби.

Премиър лийг 6 кръг, понеделник 26 октомври  Брайтън 1:1краен резулат  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР