Брайтън и Уотфорд завършиха 1:1 в битка за оцеляване. Тимът

...
Брайтън и Уотфорд завършиха 1:1 в битка за оцеляване. Тимът
Коментари Харесай

Уотфорд и Брайтън не си помогнаха в битката за оцеляване

Брайтън и Уотфорд приключиха 1:1 в борба за оцеляване. Тимът на Найджъл Пиърсън, който гостуваше, откри резултата посредством Дукуре в 19-ата минута, а автогол на Мариапа в последната част на дуела донесе точката

" Стършелите " останаха в зоната на изпадащите, а днешният им противник, който има единствено една победа в последните си 11 мача във Висшата лига, е на три точки над рисковата зона.

Брайтън стартира по-активно, само че позволи гол в 19-ата минута. Гостите откриха резултата с първия си удар към вратата на противника. След неточност на Аарън Моой топката стигна до Адбулайе Дукуре. Той направи отличен пробив към наказателното поле и стреля в точния миг, като прати топката отвън обсега на Матю Райън. По този метод Дукуре отчасти се реваншира за автогола, който си означи точно против Брайтън на старта на сезона.

A good result for the rest of the relegation strugglers

Mariappa's horror own goal allowed Brighton to equalise after Doucoure's rocket put Watford ahead.

FT: Brighton 1 - 1 Watford #OptusSport #PL #BHAWAT pic.twitter.com/cqoAbVvvvD
— Optus Sport (@OptusSport) February 8, 2020
Домакините владееха повече с топката, само че по-опасните положения бяха пред вратата им. След почивката отборът на Греъм Потър подвигна темпото, само че не успяваше да преодолее Фостър, който правеше отличен мач. Натискът обаче се усилваше и в 78-ата минута Брайтън стигна до равнене. След центриране на Джаханбакш Мариапа изпревари Глен Мъри, само че отклони топката в личната си мрежа.

БРАЙТЪН - УОТФОРД 1:1
0:1 - Дукуре (19)
1:1 - Мариапа (78-авт)

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 26 кръг, събота 8 февруари  Брайтън 1:1краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР