Брайтън и Фулъм завършиха 0:0 в среща от 20-ия кръг

...
Брайтън и Фулъм завършиха 0:0 в среща от 20-ия кръг
Коментари Харесай

Брайтън и Фулъм поделиха точките под дъжда

Брайтън и Фулъм приключиха 0:0 в среща от 20-ия кръг на Висшата лига в конфликтът на дъното сред 18-ия и 17-ия в класирането.

Домакините имаха двете най-хубави благоприятни условия за попадение през първото полувреме, когато първо Леандро Тросар пропусна след изстрел от няколко метра, само че Алфонс Ареола се оправи, а няколко минути по-късно той отхвърли и Люис Дънк, който стреля с глава след положително центриране в пеналта.

След почивката двата тима не успяваха да основат нещо забавно пред двамата вратари. В 70-ата минута се даде най-хубавата опция за Брайтън през второто полувреме, когато след бързо осъществяване на фаул топката бе пратена към Нийл Мопе, който се оказа самичък против вратаря, само че неговият изстрел мина над вратата.

Само две минути по-късно Леандро Тросар още веднъж съумя да изведе Мопе самичък против Ареола, само че френският пазач се оправи за следващ път.

В последните минути домакините постановиха напън главно с центрирания в наказателното поле, които провокираха няколко грешки в отбрана на играчите на Скот Паркър, само че по този начин и не съумяха да доближат до гол.

В самият завършек на дуела Фулъм също бе покрай попадение, само че Люис Дънк почисти удар на Рубенс Лофтъс-Чийк от голлинията, с цел да резервира нулевото тъждество сред двата отбора, които си разделиха по една точка в битката за оставане в Премиър лийг.

Премиър лийг 20 кръг, сряда 27 януари  Брайтън 0:0краен резулат  Фулъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР