Брайс Далас Хауърд, на 42 г., отрече да има някаква

...
Брайс Далас Хауърд, на 42 г., отрече да има някаква
Коментари Харесай

Брайс Далас Хауърд отхвърля вирусната конспирация Тейлър Суифт-Аргайл, но признава, че певицата е била „голямо вдъхновение“ за нейния герой

Брайс Далас Хауърд, на 42 година, отхвърли да има някаква истина в теорията, че Тейлър Суифт взе участие в основаването на новия шпионски комедиен филм Argylle

Откакто хората за първи път схванаха за кино лентата, неговата история и филмов откъс, почитателите на Swiftie започнаха да спекулират с теориите си за присъединяване на артиста и текстописец Lover в основаването му.

Много хора показаха броя на приликите, свързани с книгата и кино лентата, които считат почитателите може да са великденски яйца.

В филмовия откъс на кино лентата героят на Хауърд има шотландска клепоуха котка, която е сходна на котката на Суифт Мередит Грей.

Освен това, котката във кино лентата може да бъде забелязана носена в особено проектирана раница с шарка на аргайл с прозорец, което е още един мъртъв звън за тази, която Суифт употребява в своя Netflix документален филм Мис Американа.

Някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР