Брайън Остин Грийн и Меган Фокс са заедно то доооста

...
Брайън Остин Грийн и Меган Фокс са заедно то доооста
Коментари Харесай

Изневерява ли на съпруга си Меган Фокс

Брайън Остин Грийн и Меган Фокс са дружно то доооста време. Двама започнаха да излизат през 2004 година, откакто се срещнаха на снимачната площадка на сериала " Сестри непредпазливо ". През 2010 година пък взеха решение да сключат брак.
 Меган Фокс, Till Death, България и какво води актрисата у нас
Защо Меган Фокс идва в България

Какво води актрисата у нас

Днес двамата имат три деца, само че бракът им мина през известни премеждия. През 2015 година Меган Фокс даже подаде документи за бракоразвод, само че в следствие се отхвърли от концепцията.

Преди няколко дни обаче се заприказва, че Фокс и Брайън Остин Грийн въпреки всичко са се разделили. Паричната е, че актрисата беше снимана от папараци в компанията на рапъра Machine Gun Kelly , написа The Blast.
 Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

С последния двузначен пост на Брайън Остин Грийн в Instagram пък нещата станаха още по-заплетени. Актьорът разгласява фотография на пеперуда, което изобщо не е толкоз забавно, колкото текстът под нея е.

Грийн написа, че в последна сметка пеперудите се отегчават от това да стоят на едно и също цвете доста време. " Те стартират да се усещат задушени. Това е огромен свят и те желаят да го опознаят. "
 Меган Фокс, психологическият й срив и придвижването MeToo
Меган Фокс и депресията

Какво разкри актрисата в изявление

Предвид създалата се обстановка, думите на Брайън Остин Грийн наподобяват като удостоверение, че Меган Фокс е решила да изживее нещо с ново с различен човек. Разбира се, към момента няма публично удостоверение дали двамата са се разделили, тъй че крайни заключения не могат да бъдат правени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР