Брайън Кранстън, който ще навърши 70 години, когато се пенсионира,

...
Брайън Кранстън, който ще навърши 70 години, когато се пенсионира,
Коментари Харесай

Брайън Кранстън планира да спре да се снима във филми през 2026 г.

Брайън Кранстън, който ще навърши 70 години, когато се пенсионира, споделя, че се надява да живеят в малко френско село, да научат езика, да се грижат за градина и да готвят дружно, отбелязва ДПА.

Актьорът Брайън Кранстън възнамерява да напусне Холивуд, с цел да има повече време за брачната половинка си Робин Диърдън, съобщи ДПА/Пи ей мидия. Той разкри пред английското издание " Джи Кю ", че ще се отдръпна от актьорството през 2026 година

Според изданието Кранстън, който е притежател на премия " Еми ", има желание да се отдръпна от продуцентската си компания и да продаде половината от " Дос омбрес ", която основа през 2019 година дружно с сътрудника си от сериала " В обувките на Сатаната " Арън Пол. След това дружно със брачната половинка си възнамеряват да се любуват се на живот във Франция.

Приемайки премията " Еми " през 2008 година за ролята на Уолтър Уайт в сериала " В обувките на Сатаната ", Брайън Кранстън благодари на жена си с думите: " Ти ме държиш крепко стъпил на земята ".

През 2014 година той изрази любовта към работата си, като сподели: " Обичам да играя, това е моя пристрастеност и ще го върша до последния си мирис ".

Не е ясно дали Кранстън ще се завърне на снимачната площадка след 2026 година, само че наподобява сигурен, че времето ще бъде добре прекарано, като се концентрира върху брака си.

" Искам още веднъж да трансформира парадигмата ", споделя той. " През последните 24 години Робин водеше живот, като ме следваше... Тя е брачна половинка на известна персона. Трябваше да напасне живота си съгласно моя. Тя има голяма изгода от това, само че ние сме неравнопоставени. Искам да се изравним. Тя го заслужава ".

Двамата са женени от 34 години, като и поставят старания да поддържат връзката си още преди да си кажат " да ".

" Със брачната половинка ми вървим дружно на терапия преди да се оженим ", споделя Кранстън. " Гледам на това като на предупредителна лампичка... Обичам брачната половинка си и желаеме да изминем дружно дълъг път... по здравословен метод. Не желая просто да бъда с нея ".

Двамата се срещат през 1986 година на снимачната площадка на продукцията на Си Би Ес " Въздушен вълк ". Кранстън играе зарязан ухажор, който държи заложници под дулото на револвер. Диърдън е в ролята на заложничка.

Брайън Кранстън, който ще навърши 70 години, когато се пенсионира, споделя, че се надява да живеят в малко френско село, да научат езика, да се грижат за градина и да готвят дружно, отбелязва ДПА.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР