Брайън Адамс даде положителен тест за COVID-19 на летище Малпенса

...
Брайън Адамс даде положителен тест за COVID-19 на летище Малпенса
Коментари Харесай

Брайън Адамс даде положителен тест за COVID-19 в Италия

Брайън Адамс даде позитивен тест за COVID-19 на летище Малпенса в Милано, където дойде, с цел да взе участие в представянето на новия календар на "Пирели ", чийто фотограф е, оповестиха международните осведомителни организации.

Канадският музикант самичък популяризира информацията за позитивния резултат от теста в Instagram, дружно със фотография в кола за спешна помощ, с която го откарват за по-надеждния PCR тест. На нея той е с елементарна здравна маска на лицето.

"Ето ме в Милано и дадох позитивен тест за COVID-19 ", написа той и благодари на почитателите си за поддръжката.

Брайън Адамс има сполучлива кариера и като фотограф. Той снима фотосите за новия календар на "Пирели ", откакто беше зает за миналогодишния, само че издаването му беше анулирано поради пандемията. Очакваше се Брайън Адамс да взе участие в промоцията му в неделя и понеделник, само че това към този момент не е несъмнено.

Canadian singer Bryan Adams tests positive for Коронавирус after flying to Italy
— Reuters (@Reuters)
Обикновено календарът на "Пирели " се показва на церемония, на която участват лицата от фотосите и други звезди. Тази година обаче описът на поканените е доста дребен и презентацията е по-скромна - на вечерен коктейл.

Брайън Адамс избра да снима за календара, наименуван "На пътя ", музиканти като Иги Поп, Шер, Дженифър Хъдсън, рапърката Соуити, Сейнт Винсънт.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР