Браво, Пловдив“ дари 30 чисто нови стола на пенсионерския клуб

...
Браво, Пловдив“ дари 30 чисто нови стола на пенсионерския клуб
Коментари Харесай

Браво, Пловдив дари 30 стола на пенсионерски клуб, забравен от властта

„ Браво, Пловдив “ подари 30 чисто нови стола на пенсионерския клуб в квартал Прослав, регион „ Западен “. От гражданското съдружие, което съумя да излъчи петима общински съветници  в локалния парламент, сами събраха сумата за пазаруването на столовете и ги подариха в клуба в регион „ Западен “.
„ Хората в Пенсионерския клуб са извънредно положителни. Поговорихме с тях, като се разбрахме за в бъдеще да имаме общи начинания.  Г-н Найдев сподели, че имат потребност от нови пердета или завеси, като молим, в случай че някой има опция да подари.
Също по този начин през групата на „ Браво, Пловдив “ в Общинския съвет ще предложим по-адекватен бюджет за Пенсионерския клуб, както и другите сходни структури в Пловдив, с цел да посрещат своите потребности.

Именно това бе една от аргументите да се включим на последните локални избори, а точно да оказваме помощ на пловдивчани с каквото можем и през инструментите на Общинския съвет “, съобщи Веселин Костов “, пишат във Facebook страницата си от „ Браво, Пловдив “.

Дни преди този момент кметът на регион „ Западен “ Тони Стойчева се похвали, че жител е дарил два стола за възрастните хора – седмица, откакто разгласи така наречен акция. В тогавашния й пост тя написа, че „ за жалост мебелите са в окаяно положение “,  а защото е на прехрана на общината, средствата не са задоволителни.



Пенсионерските клубове са към дирекция „ Социална политика “, в който сектор 10 години се разпореждаше Георги Титюков, а към този момент Николай Бухалов, пише .  Въпреки че през последния мандат през Титюков минаха десетки милиони, той по този начин и не е намерил средства за естествените условия на пенсионерите в Прослав.

От друга страна към този момент като областен кмет Тони Стойчева би трябвало да знае, че тя има самодейността да внася оферти в Общинския съвет за целево финансиране на избрани структури. Също по този начин тя бе издигната от Политическа партия – Демократична България, която разполага с 10 общински съветници, които също биха могли да изготвят съответно предложение, което сигурно ще срещне поддръжка.

Двата дарени стола от пловдивчанка са нещо похвално, само че несъмнено не е нещо, което би трябвало да се написа актив на районния кмет, защото той би трябвало да предлага решения, а не да борави с лозунги и апели.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР