Браво на ГЕРБ, ДБ, ПП и ДПС за одобрените решения

...
Браво на ГЕРБ, ДБ, ПП и ДПС за одобрените решения
Коментари Харесай

Аспарух Илиев: Браво на ГЕРБ, ДБ, ПП и ДПС за одобрените решения за военна помощ за Украйна в комисиите. Дано да мине и в парламента без неприятни изненади - Топ новини

Браво на ГЕРБ, Демократична България, Политическа партия и Движение за права и свободи за утвърдените решения за военна помощ за Украйна в комисиите. Дано да мине и в Народното събрание без неприятни изненади. Крайно време е, светът се трансформира с невероятна скорост, ние се мотаем като мухи без глави.

Естествено, алените партии и аленият президент са срещу. Не се знаело дали България би могла да се отбрани без дареното оръжие. Младежи, да ви имам професионалната експертиза (всички знаем, че съветската хранилка е казусът, само че тъй като се пънете, че сте експерти) – по тази причина България е член на най-големия защитителен съюз в света, сама е за мустаците, и със, и без да дава помощ.

И някакво късане на ризи, че президентът и служебният боен министър били срещу – доколкото си припомням България е парламентарна република и решенията се вземат от народните представители в Народното събрание. Все още не възприемам по какъв начин Льотчикът е с най-голяма известност в страната, много неприятен отзив за публичния разсъдък.

Аспарух Илиев, Фейсбук

Браво на ГЕРБ, Демократична България, Политическа партия и Движение за права и свободи за утвърдените решения за военна помощ за Украйна в комисиите. Дано да мине и в парламента…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР