Браво, момиче!, Само така ще се справим!, Благодаря ти за

...
Браво, момиче!, Само така ще се справим!, Благодаря ти за
Коментари Харесай

Ариана Гранде го направи! Певицата се обърна към милионите си фенове с важен призив

" Браво, момиче! ", " Само по този начин ще се оправим! ", " Благодаря ти за това! Ти си ентусиазъм " и още хиляди сходни изявления провокира тийн звездата Ариана Гранде, която се имунизира и прикани всички нейни почитатели да го създадат. Поп иконата качи фотография в Instagram, към която в детайли е описала за какво е значимо да се имунизираме. 

Виж още: Трансджендър гражданска война в киното! Тези звезди трансформират разпоредбите на играта

Ариана пусна селфи, към което написа " имунизирана и с маска ". Певицата споделя, че постът ѝ е " увещание да си извършите имунизациите, в случай че отговаряте на условията ". Тя прибавя, че пандемията към момента не е завършила и би трябвало да издържим още малко, с цел да се преборим изцяло с подлия вирус, който промени проектите на всички ни.

Виж още: Били Айлиш с изповед за тялото си и от какво е изпитвала страх 

Гранде споделя информацията, тъй като се безпокои за почитателите си и би желала да помогне на всички хора, които към момента се двоумят и не са сигурни за имунизациите. Ариана написа, че разновидността " Делта " се популяризира доста по-лесно от познатите до момента и поради това би трябвало по-скоро да предприемем ограничения, с цел да се предпазим. " Ваксината оказва помощ да се отбраните против съществено боледуване, настаняване в болница и гибел ", написа звездата.

Виж още: Когато съвсем си изгубиш горнището на банския: Деси Димитрова възпламени пристрастеностите в Гърция

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/arianagrande/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР