Братята са задържани за срок до 24 часа. Районна прокуратура-Пловдив наблюдава

...
Братята са задържани за срок до 24 часа.
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава
Коментари Харесай

Задържаха близнаци от Цалапица за съучастие в убийството на Димитър Малинов


Братята са арестувани за период до 24 часа.

Районна прокуратура-Пловдив следи досъдебно произвеждане за персонално укривателство. Според обвиняването тримата забъркани не са се били уговорили авансово. 

Видно от материалите по делото са били открити Валентин и Борислав Динкови., близнаци на 19 година, които са спомогнали Рангел Бизююрев, на 30 година, направил ликвидиране с особена свирепост, да избегне наказателно гонене, без да са се споразумели с него авансово.

Установено е, че на 20.07.2023 година в с. Цалапица Рангел Бизюрев. съзнателно е умъртвил Димитър Малинов., на 24 година, като убийството е осъществено с особена свирепост. След осъществяване на убийството близнаците са направили дейности по укриване на натрупа на 24-годишния мъж за да бъде възпрепятствано наказателното гонене по повод на Рангел Бизюрев. Събраните досега доказателства сочат, че двамата не са се уговорили с Бизюрев авансово за това.

Бизюрев се търси с европейска заповед. На 24 юли той е напуснал страната и се намира в Германия, за което са известени тамошните управляващи. 

Извършват се дейни дейности по следствието, за които в допълнение ще бъде изнесена информация от Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР