Братята Кубрат и Тервел Пулев се качват на ринга един

...
Братята Кубрат и Тервел Пулев се качват на ринга един
Коментари Харесай

Официално: Братя Пулеви отново на ринга на 14 май


Братята Кубрат и Тервел Пулев се качват на кръга един след различен на 14 май. Triller Fight Club публично разгласи присъединяване на българските боксьори в церемония вечер в зала " Форум " в Ингълууд, Калифорния.

Кобрата ще подгрява брат си, като ще се изправи против Алексей Федосов. Веднага по-късно в главния мач Тервел Пулев ще се боксира против някогашния международен първенец Сергей Ковальов.


Миналата година Ковальов даде позитивна проба за допинг, само че към този момент има право да се боксира след шест следващи негативни теста. Последният мач на руснака е от края на 2019 година.

Снимка: instagram.com/ohsnapianduncan/


Активът на Ковальов е 39 мача. От тях 34 победи, 29 с нокаут, 1 тъждество и 4 загуби.

Последният мач на Тервел Пулев беше доскоро повече от година в Танзания. Активът на българина е 16 победи от 16 мача на профи кръга.

Снимка: instagram.com/ohsnapianduncan/


Съперникът на Кобрата - Федосов, е на 35 години. На професионалния кръг има 32 победи (22 с нокаут) и единствено 3 провали. Руският боксьор към този момент дълги години живее в Съединени американски щати. В момента той е в серия от 8 победи, която продължава от 2014 година насам.
Снимка: Lap.bg

За последно Кубрат Пулев се качи на кръга по напълно боксови правила на 12 декември 2020 година Тогава той претърпя проваляне от Антъни Джошуа в мач за международните трофеи в тежка категория. Това беше и втората загуба в кариерата му. В своя професионален актив българинът има 28 победи (14 с нокаут). В началото на май Пулев е навърши 41 години.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР