Братята Георги и Валентин Братоеви, както и националът Николай Николов,

...
Братята Георги и Валентин Братоеви, както и националът Николай Николов,
Коментари Харесай

Братя Братоеви и Ники Николов с остри реакции за скандала в Монтана

Братята Георги и Валентин Братоеви, както и националът Николай Николов, се изрекоха много остро в персоналните си профили в обществените мрежи още веднъж разразилия се скандал в тайбрека на първия полуфинал в Суперлигата на България сред Монтана и ЦСКА през вчерашния ден вечерта.

Ще напомним, че при 2:2 гейма и 11:9 за домакините от Монтана в тайбрека срещата бе прекратена за повече от 10 минути, откакто бе подаден сигнал от секретарската маса по време на игра за неточност в нареждането на " алените ", каквото в действителност нямаше. Разиграването, обаче, приключи и армейците завоюваха точката, само че първият арбитър на мача Ивайло Иванов не я зачете и даде противоречива топка. Последва скандал и разправии сред треньорът на ЦСКА Александър Попов, съдиите и делегата на мача. Наставникът на " алените " бе подготвен да извади тима си, само че в последна сметка напусна гневен залата, нежелаейки да догледа дуела. Играта се възобнови и в последна сметка Монтана завоюва с 15:13 и 3:2.

Ники Николов и Вальо Братоев бяха най-крайни в мненията си, като припомниха, че сходно съдийство и разправии със секретарската маса е имало и през предходната година във край №1 в Суперлигата сред Монтана и Нефтохимик 2010 (Бургас), извоюван трагично от монтанчани с 3:2 гейма.

" Монтана - ЦСКА 3-2, първа полуфинална среща и за жалост ПОРЕДЕН СЪДИЙСКИ АБСУРД!!! Някои лица, които опорочиха днешния мач го направиха и предходната година в мач, който беше и с мое присъединяване Монтана - Нефтохимик 3-2 с единствената разлика, че беше първа крайна среща! Сходно място, сходни лица, сходни събития - случайност?!?!?!?!?! В случайности нямам доверие! Нека хората, които би трябвало да потърсят отговорност на сътворилите следващия СЪДИЙСКИ АБСУРД да се задействат, тъй като не считам,че е редно някой да се гаври с моя и труда на моите сътрудници!!! ГРОЗНО ", написа Ники Николов.

" Срамота е това,което през днешния ден видяхме в Монтана!За следващ път един и същи човек опорочава волейболен мач,както сподели моят безпределно непосредствен брат @nikolov18 Опита се и предходната година на същото място!Не мисля,че трудът на всички момчета би трябвало да бива погазван от един безпределно незапознат човек.Съжалявам за отрите думи,но през днешния ден съдиите демонстрираха хай класа безхаберие към момчетата от ЦСКА и също по този начин,че са негодни да свирят волейболна среща!Язък..... ", пък разяснява Вальо Братоев.

" Със съдийската бригада от днешния мач в Монтана, България може да стане олимпийски първенец

П.с. Без изгубен гейм
П.с.2 и секретарката е нужна!!! ", написа от своя страна брат му Георги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР