Братята Джо и Антъни Русо автоматично се превърнаха в едни

...
Братята Джо и Антъни Русо автоматично се превърнаха в едни
Коментари Харесай

Как случайно Citadel стана вторият най-скъп сериал в историята

Братята Джо и Антъни Русо автоматизирано се трансфораха в едни от най-търсените режисьори след триумфите на филмите за Отмъстителите, които режисираха.
 Джо и Антъни Русо, компанията им AGBO и договорката с Nexon, която подписаха
Сделката за милиони, която братята Русо подписаха

Знаят по какъв начин се вършат филми и пари

Те реализираха няколко покупко-продажби и кино лентата по-късно, като част от бъдещите им задължения е ѝ сериалът Citadel. Той ще бъде продуциран от Amazon Prime Video и настройките са, че може да се трансформира в огромен франчайз с спомагателни spin-off филми и сериали.

Е, това може и в действителност да се окаже по този начин, само че не и без известна доза проблеми. От The Hollywood Reporter разбираме, че поради изобретателни разлики половината от екипа, виновен за основаването му, е напуснал.

Това е наложило пренаписване на сюжета и презаснемане на част от сцените на екшън трилъра. Всичко това значи спомагателни разноски, а не е като досега да не е имало такива.

За седем епизода са били изхарчени чисто 160 милиона $, което за сериал е една в действителност огромна сума. Но източници настояват, че спомагателните затруднения ще костват още към 75 милиона $.

По този метод Citadel ще се трансформира във втория най-скъп сериал в историята. На първо място още веднъж е продукция на Amazon - The Lord of the Rings: The Rings of Power. Само за правата върху екранизацията бяха платени 250 милиона $, а основаването на първи сезон се твърди, че е коствал 465 милиона $.

Това, което знаем за Citadel все още, е, че ще ни покаже какво се случва, когато най-хубавите шпиони от разнообразни страни се съберат на едно място, тъй като има обща задача. Ричард Мадън и Приянка Чопра бяха оповестени като две от звездите, които ще водят сериала.

Като концепцията на Amazon е да се основат в бъдеще още spin-off сериали към обособените герои, като в някои от тях действието да се развива в родната им страна. Индия, Италия и Мексико пък са измежду набелязаните страни за тази цел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР