Братя Вълневи ще дойдат на 15-20 декември и ще обявят

...
Братя Вълневи ще дойдат на 15-20 декември и ще обявят
Коментари Харесай

Сашо Диков директно: На Люба Кулезич ще бъде предложен нов договор в BiT

Братя Вълневи ще дойдат на 15-20 декември и ще разгласят всички промени и по какъв начин ще се развиват малкия екран. Ще предложат нов контракт на Люба. До края на годината на Кулезич ще бъде изплатено дължимото. Това съобщи в ”Просто ДИКОВ ” по BiT самият програмен шеф. Диков прочете коментара на Нери Терзиева за прекъсването на предаването " Честно казано " на Люба Кулезич, за което Фрог заяви още през вчерашния ден.

Той напомни, че BiT e на четвърто място измежду малките екрани с най-голямо доверие.Това доверие е реализирано за пет месеца.

Това четвърто място бе при цялостна независимост, която е дадена от братя Вълневи. И всевъзможни измислици за цензура, да си гледат работа. И при най-малкият опит за цензура няма да съм там. Първият опит бе при Хачо Бояджиев, когато се опита да ми постави намордника. Другото бе в Канал-3, където притежателите се пробваха и напуснах. При първа демонстрация на цензура в тази телевизия ще си потегли. Но притежатели като братя Вълневи са дали независимост на жуналистиката и сме на четвърто място по доверие, сподели още Диков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР