Братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен,

...
Братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен,
Коментари Харесай

Ти знаеш: новият музикален разказ за обичта на LATIDA

Братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, и фамилията на Майкъл Флеминг – Lexus са измежду героите във видеото

Обичта като движеща мощ, която идва в живота ни с разнообразни лица – това е тематиката на новия музикален роман от ангелогласните LATIDA „ Ти знаеш “. Вокалният тандем Яна Балева и Елизабет Нешева още веднъж вълнува с обръщение, в което емпатията и поддръжката сред хората случват чудеса.

„ Песента не е за обич, тя е за обичта в най-чистата й, почтена форма. Тя е за тези най-близки хора, които те схващат единствено с взор. С тях можеш да си мълчиш и да се чувстваш удобно като в прегръдка. Това са хората, които са ти избавителен пояс в сложни моменти и ти оказват помощ да виждаш бъдещето си на дълги светлини. Събуждат в теб сили, които не си подозирал, че имаш, с цел да растеш към най-хубавата си версия всеки ден. “, споделят LATIDA.

Фокус на режисираното от Радостин Събев-Шошо видео са другите вариации на обичта: сред другари, майка и щерка, двойки в разнообразни възрасти, човек и домашният му любим. Сред специфичните посетители в плана са братя Аргирови, Павел Николов (Pavell) и половинката му Криси Нгуен, Майкъл Флеминг-Lexus със своето огромно семейство, актрисите Мария Вълдобрева и Никол Оташлийска. Крайният резултат е прочувствен калейдоскоп от лица, който усмихва и трансформира “Ти знаеш ” в съвършения саундтрак за старт на деня.

„ Ти знаеш “ дължи завладяващото си лирично звучене на Боян Христов, който е създател на текста и музиката. Аранжиментът Христов основава в колаборация със Сара Чакърова. С микс и мастеринг на поп мантрата за обичта на LATIDA се заема Павел Николов (Pavell). Продуцент на “Ти знаеш ” е BON-BON Music в лицето на Рози Караславова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР