Братът на принцеса Даяна твърди, че е загубил девствеността си

...
Братът на принцеса Даяна твърди, че е загубил девствеността си
Коментари Харесай

Братът на принцеса Даяна разкрива, че е загубил девствеността си от проститутка на почивка на 12

Братът на принцеса Даяна твърди, че е изгубил девствеността си от продажница по време на фамилна отмора на 12-годишна възраст.

59-годишният Ърл Чарлз Спенсър призна това в новите си записки „ Много частно учебно заведение “. В книгата той свързва срещата със полово принуждение, което е претърпял месеци по-рано от жена помощник-матрона в подготвителното учебно заведение за момчета Maidwell Hall в Нортхемптъншир през 70-те години.

Той сподели, че е бил на пътешестване до Италия с майка си и втори татко, когато видя продажница с къса пола, застанала на ъгъла на улицата. Той употребява джобните си пари, с цел да й заплати към £15 за секс, написа Ърл. Той твърди, че прекарването го е предиздвикало да се почувства „ кух и леден “ и не е правил секс още веднъж, до момента в който не навърши 17 години. Той разказва времето си в учебното заведение като „ небрежна свирепост, полово принуждение и други извращения “.

В американското издание на книгата, получено от The Sun, той написа за нападението на 11-годишна възраст: „ Контролът на таз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР